БНРснимка: ФейсбукЛекарят на президента Доналд Тръмп заяви във вторник, че

...
БНРснимка: ФейсбукЛекарят на президента Доналд Тръмп заяви във вторник, че
Коментари Харесай

Лекарят на Тръмп опроверга спекулации, че президентът е получил инсулт

БНР

фотография: Facebook

Лекарят на президента Доналд Тръмп съобщи във вторник, че президентът не е имал инсулт, нито е страдал от други съществени здравословни проблеми и че той продължава да бъде здрав, заяви Ройтерс.

" Мога да потвърдя, че президентът Тръмп не е претърпял мозъчно-съдов случай (инсулт), преходна исхемична офанзива (мини инсулт) или някакви остри сърдечно-съдови изключителни обстановки, както беше обявено погрешно в някои медиите “, сподели доктор Шон Конли.

" Президентът остава здрав и нямам терзания по отношение на способността му да поддържа строгия график, който го чака. Както беше посочено в последния ми отчет, чакам той да остане в положение да извършва отговорностите си като президент ", добави доктор Конли.

Самият Тръмп дефинира информациите за негова хоспитализация като " подправени вести ".

На страницата си в Tуитър той дефинира като неистина, че е претърпял поредност от микроинсулти в близкото минало, визирайки информации в някои американски вестници по отношение на негово посещаване през предишния ноември на медицинския център „ Уолтър Рийд “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР