BNP Paribas Open, трети кръгКристиан Гарин – Каспър Рууд 6-4,

...
BNP Paribas Open, трети кръгКристиан Гарин – Каспър Рууд 6-4,
Коментари Харесай

10 поредни спечелени сета за Гарин


BNP Paribas Open, трети кръг
Кристиан Гарин – Каспър Рууд 6-4, 7-6(2)


Кристиан Гарин се трансформира в едно от имената, за които всички би трябвало да внимават в Индиън Уелс. Чилиецът се класира за четвърти кръг на Мастърс шампионата, откакто надигра Каспър Рууд с 6-4, 7-6(2), като по този начин към този момент има 10 следващи извоювани сета.

Бившият №17 в света стартира от квалификациите в Калифорния, като в пресявките не загуби нито един сет, а в първите си два мача от главната скица загуби общо 10 гейма.

„ На цялостни трибуни, и да играя против Каспър, който е един то състезателите, които доста адмирирам, няма по какъв начин да бъда по-щастлив. Бях нападателен, излизах на мрежата – по този начин обичам да играя и по този начин се побеждават такива играчи. Искам да продължа да се усъвършенствам и да се любувам на шампионата “ – сподели Гарин.

Световният №97 проби за 3-2 в първия сет и това бе задоволително да завоюва частта. След подновяването на играта поведе с 3-1, само че позволи равнене. Накрая се стигна до тайбрек, където Гарин трябваше да покаже здрави нерви против четвъртия в ранглистата.

Напред продължи и Камерън Нори. Шампионът от 2021 година се оправи с Таро Даниел – 6-7(5), 7-5, 6-2. За британеца това бе 20-а победа през 2023 година.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР