БНБ вдига . При някои увеличението е с над 300

...
БНБ вдига . При някои увеличението е с над 300
Коментари Харесай

БНБ вдига цените на златните монети

БНБ подвига. При някои нарастването е с над 300 лева Така да вземем за пример златната монета „ Св. Богородица – Златна ябълка “ с номинали от 10 лева, която при стартирането ѝ предходната година беше на цена от 1430 лева, към този момент ще коства 1559 лева. Миналата година Народната банка увеличи цените на сребърните монети поради повишаването на среброто, оповестява Нова телевизия. 

Възпоменателни монети можете да закупите на касите на Българска народна банка в София, прецизират от банката. Рекламации на възпоменателни монети могат да бъдат осъществявани на каса директно при продажбата им. Монетите би трябвало да се съхраняват при подобаващи за съответните метали условия и без да се отваря защитната капсула, в която са сложени. Българската национална банка не носи отговорност за недостатъци на монетите, зародили по време на съхранението им след тяхното закупуване.

Монетите, маркирани със знак *, дават отговор на критериите за " капиталово злато " и към цената им не се начислява Данък добавена стойност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР