BMW така и не посмя да рискува и да пусне

...
BMW така и не посмя да рискува и да пусне
Коментари Харесай

Единственото в света BMW M7

BMW по този начин и не посмя да рискува и да пусне същинско серийно М-изпълнение на версията E38. Сега, в актуалната генерация съществува версията M760 Li, що се отнася до старите поколения, заводска такава липсва. Съществува обаче един-единствен седан BMW М7 (E38), който се употребява всекидневно.



Автомобилът е основан от един неприкрит почитател на марката. Името му е Брендън Милър, а неговата М седмица е единствена по рода си. Когато взема решение да направи наточената "седмица " той употребява за донор BMW M5 (E39) и точно неговия мотор е вкоренен на по-големия седан.



Този мотор е интегриран в BMW 740 от 2001 година, което разполага с шестстепенна механична скоростна кутия и с аеродинамичен обвес М Sport. Двигателят BMW S62 е леко доработен, като мощността му е увеличена до 438 конски сили, а оптималния въртящ миг - до 510 Нм.



Освен това Милър инсталира нови пружини H&R, амортисьори Bilstein и спирачки Brembo. Появяват се и 19-цолови ковани джанти, а в салона се виждат надалеч по-модерната мултимедийна система с iDrive контролер, заимствана от BMW, което е създадено през 2016 година.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР