BMW ще изгражда системата за полуавтономно шофиране в колите си

...
BMW ще изгражда системата за полуавтономно шофиране в колите си
Коментари Харесай

BMW ще ползва услугите на AWS за автопилотните функции на новите си автомобили

BMW ще построява системата за полуавтономно шофиране в колите си благодарение на облачния международен водач Amazon Web Services, оповестява CNBC, цитирайки представител на немския тръст.

По-рано тази седмица ви разказахме за показаната неотдавна нова линия високотехнологични коли на BMW с името Neue Klasse. Първите коли от новата серия се чака да се появят на пазара след две години, като в тях ще е интегрирана изцяло ADAS или модерната система за асистирано шофиране на BMW – отговорът на компанията на Aitopilot на Tesla. Сензорите и хардуерните съставни елементи в ADAS се чака да генерират извънредно доста данни за обработка от софтуера на системата и AI съставния елемент в нея. Именно тук идват на помощ и AWS, които ще оказват помощ, както със съхранението, по този начин и с обработката и изчисленията в облака.

С напредъка на времето, тези данни ще се усилват като размер, до момента в който в това време ADAS се образова и усъвършенства. Всички тези калкулации, съхранението на генерираната от камери и датчици информация, спомагателното образование на AI моделите и доставянето на софтуерни обновления ще се правят напълно посредством облака.

„ Внедряването на тези системи в колите на BMW Group на световно равнище изисква метод, който е кадърен да обработи и проучва големи размери от данни, а по този начин също да се учи и се ориентира в пространството, тъй че производителите на коли да могат да основават по-сигурни и надеждни автоматизирани и ADAS системи “, споделя в специфичен анонс Уенди Бауер, общоприет управител в отдела, покриващ интервенциите, свързани с производството и колите в AWS.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР