BMW разпространи първата официална информация, снимки и видео на новата екстремна версия

...
BMW разпространи първата официална
информация, снимки и видео на новата
екстремна версия
Коментари Харесай

BMW M2 Competition идва с огрооомно сърце

BMW популяризира първата официална информация, фотоси и видео на новата екстремна версия на спортното M2, наречена M2 Competition.

Както се подразбира от името на компактния автомобил, главният акцент при него попада върху добавените и подобрени динамични характерности и достигането на нови и по-високи равнища на удовлетвореност зад кормилото. За целта основно се разчита на консолидираното на ново шестцилиндрово, редово M TwinPower Turbo “сърце ”, което е създадено на базата на употребяваният в M3 и M4 задвижващ агрегат.

Двигателят на BMW M2 Competition е трилитров и е в състояние да генерира максимална мощност от 410 конски сили и максимален въртящ миг от 550 Нм. С негова помощ, компактният суперспортист се ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.2 секунди (4.4 секунди с механична шестстепенна трансмисия) и да развие оптималната скорост на придвижване от 250 км/ч (280 км/ч в композиция с M Driveпакет).

В оборудването на BMW M2 Competition са включени оптимизирано окачване, нови екстериорни елементи, нова изпускателна система с активни клапи, опция за поръчка на M Sport спирачни апарати и M Sport спортни седалки, екслузивно за модела Hockenheim Silver екстериорно цветово осъществяване и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР