BMW разпространи официалната информация за най-екстремното си серийно пазарно предложение-

...
BMW разпространи официалната информация за най-екстремното си серийно пазарно предложение-
Коментари Харесай

M4 CSL : Най-екстремното BMW

BMW популяризира формалната информация за най-екстремното си серийно пазарно предложение- M4 CSL, за което от компанията споделят, че комбинира спортната пристрастеност на остарялата школа с новаторските технологии за основаването на неподражаемо динамично преживяване.

BMW M4 CSL (Competition, Sport, Lightweight) дебютира в двуместна настройка на интериора, съществено олекотена структура, особено актуализирано и усъвършенствано окачване, в допълнение съоръжение и отявлен капацитет за показване на спортната писта. Дотолкова отявлен, че по време на проби на Нюрбургринг Нордшлайфе, с колата е реализирано най-хубавото време за сериен автомобил на BMW за всички времена- 7 минути и 15.677 секунди (трасе 20.600 км) и 7 минути и 20.207 секунди (трасе 20.832 км).

В същото време, BMW M4 CSL, производството на което ще стартира през юли тази година и ще бъде лимитирана на 1000 екземпляра, е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди и от 0 до 200 км/ч за 10.7 секунди.



НАред с множеството софтуерни усъвършенствания, за постигането на тези параметри и показване, от BMW са наблегнали съществено на олекотяването на структурата. Чрез използването на предни M Carbon карбонови спортни седалки са били спестени към 24 кг, отстраняването на задните седалки, измененията по окачването и спирачната система, и консолидираното на въглеродни влакна за образуването на тавана и предния и задния похлупак са съдействали с още 42 кг, а титаниевата изпускателна система е с повече от 4 кг по-лека от серийната. Още 4 кг са били спестени посредством модификации по предната решетка, задните светлини, подовата настилка и климатичната апаратура.

Шестцилиндровият редови задвижващ елемент на M4 CSL е в положение да генерира оптималната мощ от 550 конски сили и оптимален въртящ миг от 650 Нм.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР