BMW представя ексклузивното First Edition на новия открит спортен автомобил на

...
BMW представя ексклузивното First Edition на
новия открит спортен автомобил на
Коментари Харесай

Световна премиера на новото BMW Z4 в Пебъл Бийч

BMW показва извънредното First Edition на новия открит състезателен автомобил на Pebble Beach Golf Links в Монтерей, Калифорния

BMW дава нова формулировка на роудстъра, която ще се появи на бял свят под слънцето на Калифорния на 23 август 2018 година. Известния като хазаин на едноименния Concours d’Elegance Pebble Beach Golf Links е сцена за международната премиера на новото BMW Z4.

С динамичните си пропорции, емоционален дизайн и вдъхновяващ състезателен дух откритият двуместен автомобил пренася класическата идея на роудстъра към днешния и утрешния свят. В Пебъл Бийч премиум автомобилният производител от Мюнхен показва извънредното BMW Z4 M40i First Edition (среден разход на гориво: 7,1-7,4 л/100 км; СО2 излъчвания: 162-168 г/км). Произведеният в лимитирана серия специфичен модел на роудстъра въодушевява както с типичните за BMW M Performance моделите пъргавост, прецизност и динамичност в държанието на пътя, по този начин и с особено висококачествените детайли на дизайна и оборудването, в това число лаковото покритие на каросерията в цвят Frozen Orange metallic (оранжев мат, металик).

Световната премиера на новото поколение на роудстъра ще се състои на същото място, където през предходната година бе сцената и за първото публично представяне на BMW Concept Z4. Със своя пуристки, динамичен и напредничав дизайн концептуалният автомобил представи визията на един харизматичен спортен автомобил, който в този момент се трансформира в реалност със серийния модел. Още на пръв поглед пропорциите на новото BMW Z4 не допускат никакви подозрения за неговия динамичен капацитет на пътя. Централната позиция на седене на лидера, ниският център на тежестта на автомобила, перфектно уравновесеното разпределение на тежестта сред осите в съответствие 50: 50, необятните следи и компактното междуосие основават идеалните предпоставки за въодушевяващо пъргава управляемост и интензивна приятност от радостта от шофирането. BMW Z4 M40i First Edition отговаря на тези условия в максимална степен. Това се обезпечава от екстремно мощния редови шестцилиндров мотор с 250 кВт/ 340 к.с., както и спортното окачване с електронно ръководени амортисьори, М Спортната спирачна система М Спортния заден диференциал с електронно управление. BMW M Performance автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,6 секунди.

За присъщото лъчение на новото BMW Z4 допринасят и отвесно насочените фарове, BMW бъбрековидната радиаторна решетка в Mesh дизайн, предният похлупак, който в класическия за спортните автомобили жанр се издига над колелата, големите Air Breather на арките на предните калници и характерният, интегриран в задния похлупак аеродинамичен борд. При оформлението на интериора също е наблегнато на пуристкия състезателен дух на новото BMW Z4. Ориентираното към водача оформление на кокпита се акцентира от динамично ориентираните напред линии. Ясно структурираната класификация на всички уреди за ръководство също подпомага концентрацията върху преживяването при шофирането на новото BMW Z4.

За съвършен старт в новата епоха на роудстърите BMW Z4 M40i First Edition разполага със специфични детайли на дизайна и оборудването, които допълват спортното излъчване с извънредни акценти. Изразителното лаково покритие Frozen Orange metallic е съчетано с електрически задвижван текстилен покрив в цвят Anthracite със сребрист резултат, BMW Individual High Gloss Shadow Line, черни корпуси на външните огледала и 19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици с оформление Bicolor. Интериорът на специалния модел включва черна кожена тапицерия Vernasca с декоративни шевове, седалки с електрическо контролиране и функция Памет, опцията Вътрешно осветление и озвучителна система Harman Kardon Surround Sound. Адаптивните LED фарове с Matrix функция за дългите светлини, предлаганият за пръв път в роудстър BMW Head-Up Display и BMW Live Cockpit Professional с най-актуалните технологии за свързаност подчертават напредничавия статус, който богатата на обичаи идея на двуместен открит състезателен автомобил достига с новото BMW Z4.

Световната премиера на BMW Z4 M40i First Edition в Пебъл Бийч слага началото на ексклузивното и въодушевяващо очакване на идния неотдавна дебют на новото поколение на роудстъра на пътя. BMW ще обяви всички елементи за другите варианти на моторите, техническите новости и разнообразните детайли на оборудването на двуместния автомобил на 19 септември 2018 година. Малко по-късно ще се състои и премиерата на ревю на новото BMW Z4 на Mondial de l’Automobile (4 – 14 октомври 2018 г.) в Париж. Въвеждането по пазарите по целия свят ще започва напролет на 2019 година.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР