BMW M GmbH разширява гамата си от High-Performance модели в

...
BMW M GmbH разширява гамата си от High-Performance модели в
Коментари Харесай

Първото официално представяне на предсерийните BMW X3 M и BMW X4 M

BMW M GmbH уголемява гамата си от High-Performance модели в сегмента на Sports Activity Vehicles (SAV) и Sports Activity Coupés (SAC). Типичният за BMW M колите динамичен темперамент се придвижва върху още два модела, чийто развой на разработка за серийно произвеждане към този момент е почнал. В рамките на DTM спортния уикенд на " Нюрбургринг " (7 – 9 септември 2018 година) ранните прототипи на BMW X3 M и на BMW X4 M бяха показани в придвижване.
Маскираните предсерийни коли бяха показани за пръв път пред обществеността тъкмо там, където динамичните качества на BMW X3 M и на BMW X4 M ще получат и финалните си настройки. По традиция " Нюрбургринг " е сцена за ултимативната стратегия за проби и настройки за типичния за М повсеместен пакет от задвижване, окачване и аеродинамика.



С огромните въздухозаборници в предната част, характерните за М детайли за усъвършенствана аеродинамика и изпускателната система с 4 интегрирани в задната ризница ауспухови накрайника маскираните прототипи още в ранния етап на създаването си впечатляват с класическите дизайнерски елементи на един BMW M модел. Технологичният акцент при BMW X3 M и BMW X4 M е новоразработеният редови шестцилиндров мотор с технология M TwinPower Turbo и високооборотна характерност.



Развойният развой включва и характерни настройки на въведеното за пръв път при новото BMW M5 задвижване на четирите колела M xDrive, като задачата е да се обезпечи постоянно решително и насочено към оптималната динамичност преместване на мощността на мотора към четирите колела и при бъдещите серийни коли BMW X3 M и на BMW X4 M.

Специфичната за М рационализация на интелигентното задвижване на четирите колела подсигурява оптимално сцепление и разпределение без загуби на задвижващия миг, с цел да се осъществят оптимално динамични качества при шофиране. В композиция с Активния М диференциал на задната ос динамичността на ръководството в завоите, пъргавината и прецизността на държанието на пътя се издигат до несравнимо в сегмента равнище.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР