BMW Group разширsld глобалната си мрежа от ИТ и софтуерни

...
BMW Group разширsld глобалната си мрежа от ИТ и софтуерни
Коментари Харесай

BMW Group отваря нов ИТ център в Румъния и очаква оборот от десетки милиони евро

BMW Group разширsld световната си мрежа от ИТ и софтуерни центрове, като отвори ново място в Клуж-Напока в Румъния. В съдействие с NTT DATA, BMW TechWorks Румъния ще се трансформира в център за европейски ИТ и софтуерни планове и ще форсира цифровата промяна на компанията, оповестява Romania Insider.

От румънското дружество обявиха, че ще удвоят работната си мощ до 250 разработчици до края на годината. В дълготраен проект задачата е да се доближат над 1000 чиновници, с цел да се разшири поредно световната софтуерна експертиза на BMW Group.

Планът на колоса е да се реализира оборот " от порядъка на десетки милиони евро до края на годината ", споделят от BMW Group.
 Continental влага нови €45 милиона на Балканите, построява нови мощности в Румъния
Continental влага нови €45 милиона на Балканите, построява нови мощности в Румъния

Стартът на плана съответствува с 20-годишнината на сдружението в Сибиу

" С BMW TechWorks Румъния ние укрепваме нашия отпечатък в Европейски Съюз и способстваме доста за цифровото преживяване на нашите клиенти. Нашите световни ИТ центрове обезпечават нашия бизнес с ИТ и програмен продукт експертиза в дълготраен проект посредством ускорение на използването на нашата ИТ тактика, основана на най-новите технологии като облачни нововъведения и AI ", съобщи Александър Буреш, който е старши вицепрезидент на BMW Group IT.

Новият румънски ИТ център създава централни градивни детайли за ИТ планове с фокус върху европейския пазар. Според Ралф Валтрам - вицепрезидент и началник на Global DevOps Hubs, BMW TechWorks, Румъния се причислява към световна мрежа от ИТ центрове, която към този момент включва местоположения в Германия, Южна Африка, Съединени американски щати, Португалия и Китай.

Град Клуж-Напока, прочут със своята удобна за нововъведения екосистема, предприемачество, започващи компании и висока компактност на ИТ гении, предлага идеални условия за развиването на новия бизнес, разясняват от корпорацията. 

Към момента над 9400 чиновници по целия свят работят в региона на ИТ и разработка на програмен продукт за BMW Group и нейните взаимни предприятия.
 Новото BMW M5 идва с 305 км/ч
Новото BMW M5 идва с 305 км/ч

Освен с двигате с вътрешно горене автомобилът е оборудван и с електромотор с мощ 197 конски сили
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР