Бляскавото и екстравагантно годишно шоу на Victoria's Secret тази година

...
Бляскавото и екстравагантно годишно шоу на Victoria's Secret тази година
Коментари Харесай

Секси ангелите на Victoria`s Secret взривиха Шанхай

Бляскавото и екстравагантно годишно шоу на Victoria's Secret тази година за първи път беше проведено в Китай. Дефилето мина без няколко "ангела " и звезди, измежду които манекенката Джиджи Хадид и певицата Кейти Пери, макар че те трябваше да участват на спектакъла.

Джиджи Хадид и Кейти Пери съумяха да провокират неодобрение в Китай както в държавните медии, по този начин и в интернет пространството.

Хадид си завоюва отрицание, откакто по-рано през годината в обществените мрежи се появи видео, в което манекенката присвива очи, до момента в който държи бисквита с формата на Буда. Това шокира локалните консуматори на интернет.

Певицата Кейти Пери пък се оказа "недолюбвана ", откакто на концерт през 2015 година засвидетелства поддръжката си за Тайван - самоуправляващ се остров, който Китай счита за "своенравна провинция " и неотлъчна част от територията си.

Присъствието на Адриана Лима на шоуто в Шанхай също до последно бе под въпрос, само че някогашната брачна половинка на баскетболиста Марко Ярич получи виза и съумя да свети на подиума.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР