Бляскави ламборгинита и поршета кръстосват София в последните дни, предизвиквайки

...
Бляскави ламборгинита и поршета кръстосват София в последните дни, предизвиквайки
Коментари Харесай

Братя Радж бръмчат със златни коли из София

Бляскави ламборгинита и поршета кръстосват София в последните дни, предизвиквайки всеобща нервност измежду родните златотърсачки. Собствениците им са не други, а братята Дийпак и Йожеш Радж, които постоянно могат да бъдат видени да се фукат със златните си коли из столичните булеварди, научи HotArena.

Въпреки атрактивния си тип обаче първокласните коли нямат и капка злато по себе си. Всичко е златна багра и фолио.

След като побъркаха столицата с поршетата и ламборгинитата си, в този момент двамата братя се изфукаха и с ново лъскаво бентли, още веднъж в златни цветове. Оказа се обаче, че скъпата кола не е тяхна, а е благосъстоятелност на столичен предприемач.

Автомобилът в реалност няма златно покритие, а е облепен с фолио.
„ Фолиото е с цвят златен хром, а върху него е подложен втори, транспарантен слой, който пази от надраскване. Така колата може да издържи сред 5 и 10 години, в случай че се поставят специфични грижи за него”, споделя Георги Бялков от автоцентър за оптичен тунинг във Велико Търново.

Той признава, че ламборгинито на братя Радж е модифицирано при него, само че сходни поръчки като цяло са необичайност за Бългрия.

Близо 7 бона коства сходно златно покритие, разкрива притежателя на столичен автоцентър Николай Николов.

„ Проектът се реализира за 11 дни”, споделя още той, само че отхвърля да разкрие името на притежателя на бентлито, което е позлатил.

Що се отнася до братята Радж, те обичат да показват лъскавия си метод на живот. И двамата са фенове на първокласните артикули и красивите дами, а също и на рисковите прекарвания.

Редовно могат да бъдат видени из елитни столични чалготеки, а профилите им са претъпкани със фотоси на Анелия, Камелия, Константин и Гери — Никол.

Пак от обществените мрежи излиза наяве, че Дийпак Радж е роден в Дубай, само че е приключил в Ню Делхи, а по-късно и в Ирландия. Брат му Йоджеш Радж пък е учил в Нов български университет, само че е необичайност да бъде забелязан там.

Фирмата му, записана в България е с капитал от 100 лева и предмет на активност недвижими парцели, туризъм, уеб дизайн на уеб сайтове, ресторантьорство, хотелиерство и куп други.

Източник: България днес
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР