Блудствалият с деца в столично училище е задържан за 72

...
Блудствалият с деца в столично училище е задържан за 72
Коментари Харесай

Ужасяващи разкрития за педофила в столичното училище! Какво правил с децата и признава ли за блудствени деяния?

Блудствалият с деца в столично учебно заведение е арестуван за 72 часа и с разпореждане на наблюдаващия прокурор е притеглен като обвинен. Това сподели административният началник на Софийска градска прокуратура (СГП) Емилия Русинова на брифинг в Съдебната палата във връзка със арестувания за осъществени блудствени дейности с деца от столично учебно заведение, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

Прокурор Русинова разясни, че Наказателният кодекс планува наказване „ отнемане от независимост “ от 5 до 20 години за сходно закононарушение. „ Досъдебното произвеждане, което сме образували през вчерашния ден е за блудничество във връзка с две малолетни лица. Основната цел на проверяващите и наблюдаващите прокурори беше отбрана правата на малолетните деца. Затова процесуално-следствените дейности, които извършихме с тях, бяха при извънредно съблюдаване на техните права “, сподели Русинова и разясни, че разпитите с децата са извършени в синя стая, пред психолог и арбитър. По думите й на следващия ден следва внасяне на делото в съда с искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

„ В снетите му пояснения отчасти е разказал за случилото се, само че не в елементи и не по този начин, както се е случило. Представил е своя версия на случилото се “, сподели Русинова. Тя посочи, че и съгласно неговата версия той е направил закононарушения.

„ Той признава за осъществените блудствени дейности, само че показва по друг метод случилото се “, добави ръководителят на СГП. Тя добави, че откакто са повдигнати обвинявания наблюдаващият прокурор е решил, че доказателствата по делото са задоволителни за привличането му в качеството на обвинен. Според нея няма значение дали обвиненият признава или не за блудствени дейности.

„ Той има право да се пази. Той не е задължен даже да дава пояснения, може да дава пояснения, каквито реши, с цел да отбрани себе си. За нас са нужни други доказателства, които към сегашния миг считаме, че имаме “, добави тя.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР