Bloomberg съобщи, че Apple подготвя три нови смартфона, анонсът на

...
Bloomberg съобщи, че Apple подготвя три нови смартфона, анонсът на
Коментари Харесай

Bloomberg: Apple разработва гигантския iPhone X Plus с 6,4-инчов OLED кран

Bloomberg заяви, че Apple приготвя три нови смарт телефона, анонсът на които обичайно ще се състоят тази есен.
Фаблет-версията iPhone X Plus с кодово име D33 ще има OLED екран с размер на диагонала 6,5 инча и резолюция 2688х1242 пиксела. Точно такова устройство сега се тества от корпорацията. А с помощта на безрамковия екран, габаритните размери на новия фаблет няма да са по-големи от 5,5-инчовия iPhone 8 Plus.

Очаква се, че огромният iPhone ще има версия с две SIM-карти. Окончателното решение за това още не е взето, тъй като Apple към момента се надява да убеди основните мобилни оператори в поддръжката на технологията на виртуалните E-SIM карти, които към този момент се употребяват в таблетите iPad и смарт часовниците Apple Watch.



iPhone X Plus ще има същата функционалност като настоящия iPhone X (D32) и ще има същата система за идентификация Face ID, само че ще употребява процесора Apple A12 от последващо потомство. Очаква се същият дизайн – стъклен сандвич със стомана.

Новите смарт телефони ще работят под ръководството на новата операционна система iOS 12 с кодово име Peace, поддържаща допълнена действителност от по-съвършен вид, с по-дълбока интеграция на Siri, с медицински мониторинг и други благоприятни условия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР