Блондинката споделя, че той с години наред я е тормозил

...
Блондинката споделя, че той с години наред я е тормозил
Коментари Харесай

Жената на Васил Драганов: Да, бременна съм от друг!


Блондинката споделя, че той с години наред я е тормозил и физически и душевен. Въпреки недоволствата полицията не е подхванала нищо, а след това е била принудена да мълчи от страха.

Така дамата на известния комедиант Васил Драганов отговори на обвиняванията му.

Артистът се оплака от Андреа, че му е слагала рога с квартален кръчмар и даже е забременяла от него и е изоставила децата си.

Тя показа, че доста дълго е отлагала това с вярата да не стигне до откриване на най-личните си неща в името на децата й. Вече е осъзнала, че това няма по какъв начин да продължи по този начин и заради жестокото й очерняне и то в народен ефир, а след това и в журналистическата колегия е решила да изкара истината нескрито.

Определи някогашния си брачен партньор, като целият й свят в даден миг от нейния живот, като и това е била повода да премълчава издевателството от него.

Историята й стартира с напускането на фамилното жилище, като съдът е решил тя да се грижи краткотрайно за децата. Те били укрити от артиста, заради което тя не ги е виждала цяла година.

Полицията не се е намесила. Последвали мъчителни месеци на правосъдна борба, с цел да види децата си, на които артистът е внушил, че тя е неприятна майка и ги е изоставила.

А мълчанието й по случая е траяло повече от 2 години.

Източник: lupa.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР