Блондинка с опасен чар влезе във Фермата“! Нейното име е

...
Блондинка с опасен чар влезе във Фермата“! Нейното име е
Коментари Харесай

Вдовица на подземен бос възкръсва във „Фермата“: Показен разстрел с 9 куршума отнема голямата й любов

Блондинка с рисков сексапил влезе във „ Фермата “! Нейното име е Таня Величкова и е на 41 г, само че към този момент вдовица. Показен разстрел с 9 патрона лишава огромната й обич Михаил Манолов, по-известен във варненския ъндърграунд като Мишо Чешкия, написа Блиц.
Таня преодолява контузията като се обръща към Господ и 16 години по-късно няма ден, в който да пропусне да отиде на черква. Собственик е на магазин за обувки в центъра на морската столица, само че от скоро няма непрекъснати приходи. Това обаче не я зачислява към тима на сиромасите.
„ Несправедливо е да ме сравнявате с някое момиче, на което любовникът му дава по 1000 лева на седмица. Имам кола, която погасявам сама и апартамент за 100 000 евро. Дали съм бедна? Не мисля! От време на време имам тежки интервали, само че те отминават “, отсича на кастинга Таня.

Проповедите си на феникс, възкръснал от пепелта, някогашната мутреса желае да популяризира и във „ Фермата: Нов свят “. Тя обаче не зае мястото си в тима на чорбаджиите поради претърпян случай. Какво тъкмо й се е случило още не е ясно.
В борбата сред богати и небогати в сезон пет се включва и друга не по-малко борбена българка. Начинът на живот на 22-годишната Веселка Маринова обаче няма нищо общо с блестящия стандарт на Таня. Момичето от с. Борима е майка на три деца от двама мъже, занимава се с дърводобив и развъждане на коне и е живяла в спартански условия без ток и вода.

В цялостен контрастност със ориста на Веселка е холивудската усмивка на Сами Хоссни – лайф коуч, нутриционист и бизнес консултант, който мечтае да сътвори българска федерация по сърф. Роденият в фамилията на египтянин и българка юноша е някогашен национал по плуване, 10 пъти първенец на България по кикбокс и първенец на Азия по муайтай.
Връзката си със земята във „ Фермата: Нов свят “ ще заздравява и актрисата Саня Борисова, която влиза в шоуто, с цел да преоткрие себе си след тежък бракоразвод. Саня не пуши, не пие, не яде месо и поддържа духа си с тай чи, като с цел да практикува китайското бойно изкуство поставя в персоналния си багаж и грациозен меч.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР