Блокирани чакри – ето как да регулирате енергията Всяка чакра

...
Блокирани чакри – ето как да регулирате енергията Всяка чакра
Коментари Харесай

Блокирани чакри – ще познаете по проблемите, които имате

Блокирани чакри – ето по какъв начин да регулирате силата

Всяка чакра е обвързвана с избран аспект от живота и в случай че е блокирана, незабавно се демонстрира като физически или психически проблем. Но не е толкоз мъчно да се откри циркулацията на сила в чакрите. Ще ви дадем най-достъпните рекомендации.

1. Кореновата чакра – съставлява нашите корени и основа, и е обвързвана с аспектите на оцеляване.

Местоположение: основата на гръбначния дирек в опашната кост, меките елементи.

Кои аспекти са свързани: ежедневни житейски проблеми (финанси, хранене и др.), може да възникне отмалялост, различия с членове на фамилията и обща дезориентация.

Какво да вършиме?
Визуализирайте потока на разтопена лава под вас (ярко червено). Вървете боси в откритото пространство, спрете и си представете, че от стъпалата ви поникват корени надълбоко в земята. Решаването на всевъзможни фамилни проблеми може да ви помогне да излекувате тази чакра.

2. Сакралната чакра е връзката ни с външния свят и способността да одобряваме други хора и нови прекарвания.

Местоположение: Долна част на корема, под пъпа.

Свързана с: усеща на обилие, благоденствие, наслаждение и половост. Ако чакрата е блокирана, има хормонален дисбаланс, липса на предпочитание за всякаква интензивност и проблеми от полов темперамент.

Какво да вършиме?
Всяко творчество има евентуалната мощ да лекува тази чакра, само че единствено в случай че човек в действителност се любува. Сексуалните практики работят по същия метод.

3. Чакрата на слънчевия сплит – нашата убеденост и дарба да направляваме живота си.

Местоположение: Горната част на корема наоколо до пъпа.

С какви аспекти е обвързвана: самокритика, убеденост,самочувствие. От друга страна: нарушавания на храносмилателната система, мускулна уязвимост, невисок имунитет и ниско самочувствие.

Какво да вършиме?
Анализирайте своя житейски път и избора, който сте създали, пробвайте се да намерите и приемете същинското си Аз.

4. Сърдечната чакра – нашата дарба да обичаме.

Местоположение: Центърът на гърдите малко над сърцето.

С какви аспекти е обвързвана: обич, наслада, вътрешен мир. Блокираната чакра води до проблеми с кръвното налягане, сърдечни признаци, яд, заспалост и боязън от любовни прекарвания.

Какво да вършиме?
Визуализирайте ярка бяла светлина в центъра на гърдите си и позволете постепенно да се уголемява, когато събуждате тази чакра се освобождавате от прочувствен дистрес. Също по този начин, добре е да си водите дневник или да поговорите с добър и непосредствен другар.

5. Гърлена чакра – способността ни да поддържаме връзка.

Местоположение: гърло.

С какви аспекти е обвързвана: общуването, самоизразяването, справедливостта. Блокирането на чакрата води до хипотиреоидизъм, незадоволеност и боязън или неспособност за изложение на себе си.

Какво да вършиме?
Пейте, танцувайте, пишете, говорете и викайте, изразявайте се, оставяйте настрани страхове и подозрения, защитавайте си персоналните вярвания и подкрепяйте други хора, техните идеологии, само че изключително се стремете да бъдете правилни на себе си и постоянно се показвайте като същински човек.

6. Чакра на третото око – способността ни да се фокусираме и виждаме общата картина.

Местоположение: в средата на челото сред очите.

С какви аспекти е обвързвана: вътрешен глас, въображение, мъдрост, дарба за мислене и взимане на решения. Нарушения на чакрата: главоболие, липса на схващане, комплициране и липса на интуитивно зрение.

Какво да вършиме?
Визуализирайте третото око в средата на челото, слушайте гласа на интуицията.

7. Коронната чакра е най-високата чакра, която съставлява способността ни да се развиваме духовно.
Местоположение: връхната част на главата.

С какви аспекти е обвързвана: вътрешната и външната хубост, връзката ни с духовността, чистото самодоволство. Всякакви блокажи водят до главоболие, замъглено схващане, продължителен боязън, възприятие на разцепление, липса на доверие към света/вяра/надежда.

Какво да вършиме?
Тази чакра съставлява връзката с божественото и света на високите трептения. Визуализирайте светеща бяла сила, спускаща се от горната страна и покриваща върха на главата ви, визуализирайте отваряне и укрепване на коронната чакра. Говорете (на глас или наум) със своя Висш Аз и поискайте насоки, излекуване и мъдрост.

Вижте още: Оптимално здраве на ставите – доста значима е вашата диета

Ако имате блокирани чакри, това се демонстрира във физически или прочувствен проект, доста значимо е силата да тече вярно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР