Блокиран път в Лом“Ако не поеме полицията ангажимент, ще поемем

...
Блокиран път в Лом“Ако не поеме полицията ангажимент, ще поемем
Коментари Харесай

Протест след убийство с брадва

Блокиран път в Лом
“Ако не поеме полицията ангажимент, ще поемем ние”, заканиха се близки на жертвата

Четирима са с повдигнати обвинявания

Близки и другари на погубен с брадви мъж в Лом затвориха за 5 часа пътя за Монтана. Те упорстват за обективни санкции за причинителите на закононарушението.

Кръвопролитието се разигра през нощта във вторник в един от кварталите на града след спор сред две семейства. “От микробус и няколко коли слязоха над 20 души. Влязоха в дома ни и започнаха да ни бият. Носеха брадви и чукове. Пребиха ни от пердах. Искаме пожизнен затвор за извършителя”, показа Гергица, брачна половинка на издъхналия след побоя Горан Юлиянов (47 г.).

“Моят татко беше доста добър човек. Настояваме за правдивост. Ако не поеме полицията ангажимент, ще поемем ние”, сподели един от синовете на умрелия. В момента в болница се възвръща ранен при мелето.

Според проверяващи до нападението се стигнало, откакто синовете на починалия се сбили в различен квартал на Лом. След това съперниците им решили да си отмъстят и атакували къщата.

Разследването се води под управлението на Окръжна прокуратура в Монтана. Като обвинени са привлечени четирима души. С разпореждане на прокурор те са арестувани за период до 72 час. Според околните на убития обаче измежду задържаните не бил тарторът на нападателите, който също имал виновност за кръвопролитието.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР