Блокчейн следователят ZachXBT получи изумителна подкрепа от крипто общността, която

...
Блокчейн следователят ZachXBT получи изумителна подкрепа от крипто общността, която
Коментари Харесай

Големи имена от крипто пространството се втурват в подкрепа на популярен крипто следовател

Блокчейн следователят ZachXBT получи изумителна поддръжка от крипто общността, която събра над $1 милион под формата на дарения единствено за 24 часа.

Това удивително изпитание за набиране на средства има за цел да подкрепи ZachXBT в покриването на забележителните правосъдни такси, с които се сблъсква в настоящото правосъдно дело за клюка.

ZachXBT, прочут с проверяващата си работа в региона на блокчейн и криптовалутите, се оказва замесен в юридически спор с Джефри Хуанг, прочут също като MachiBigBrother, в Twitter. Хуанг обществено разгласи желае си за клюка против ZachXBT, обвинявайки го, че е увредил репутацията му посредством погрешни изказвания.

Въпреки че съответните изказвания, направени от ZachXBT, не бяха разкрити от Хуанг, публикация , оповестена през юни 2022 година, озаглавена “ ” хвърля светлина върху обстановката. В публикацията ZachXBT упреква Хуанг, че е взел участие в стартирането на голям брой несполучливи “ ” токени и NFT планове.

В отговор на правосъдния иск ZachXBT изрично отхвърли изказванията като неоснователни и опит за угнетяване на свободата на словото. Той сътвори портфейл за дарения, с цел да потърси финансова помощ от своите почитатели, защото чака, че правосъдните такси могат да надвишават $1 милион.

ZachXBT изрази убеждението си, че това правосъдно дело е последица от цената, която човек заплаща за това, че е почтен и приказва истината.

В сърдечна демонстрация на поддръжка няколко видни фигури от крипто промишленост се отзоваха, с цел да дарят средства и да приветстват приноса на ZachXBT. Чанпен Джао, основният изпълнителен шеф на Binance, прикани ZachXBT да отстоява прозрачността на промишлеността и даде обещание великодушна сума от $50,000 за правосъдните му разноски.

Джеси Пауъл, съосновател на Kraken, изрази признателност за работата на ZachXBT и внесе 10 ETH , на стойност почти $17,294 по това време. Сандип Наилвал, създател на Polygon, призна въздействието на ZachXBT върху Web3 екосистемата и даде обещание 5 ETH, чиято стойност по това време беше към $8,645.

Само в границите на един ден след шерването на адреса на портфейла за дарения в Twitter надвиши забележителното равнище от $1 милион в дарения. Тази голяма поддръжка от страна на крипто общността демонстрира признанието на отдадеността на ZachXBT към истината и прозрачността.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР