Блокчейн компанията Jarvis Edge представи публично за пръв път в

...
Блокчейн компанията Jarvis Edge представи публично за пръв път в
Коментари Харесай

Блокчейн компанията Jarvis Edge представи за пръв път в България своя проект


Блокчейн компанията Jarvis Edge показа обществено за пръв път в България плана, по който работи компанията. Това се случи пред българската крипто общественост на провелата се на 27 юни среща Sofia Crypto Meetup. По време на събитието Паскал Таларида, съосновател на Jarvis, съобщи, че още това лято ще има приключена бета версия на ексчейнджа за търговия с финансови принадлежности. Това ще бъде първият контролиран ексчейндж, даващ достъп до всички финансови пазари в света единствено от един акаунт. През това лято Jarvis ще пусне и бета версия на wallet апликация, която ще предложи високо равнище на отбрана и извънредно банален дизайн, който прави приложението елементарно за приложимост за крайния консуматор.

Компанията се въодушевява да сътвори лична екосистема, с цел да сплоти съществуващи и идни решения, да ги направи налични с едно кликване и да даде опция за основаване на синергии сред тях.

Последната среща на Sofia Crypto Meetup бе отдадена на български ICO планове. По време на събитието участниците имаха опция да показват плановете си в 7-минутни презентации, след което към тях бяха отправени въпроси от публиката.

Компанията Jarvis Edge е бързо разрастващ се българо-френски стартъп, учреден преди година. Създателите са финансови експерти и трейдъри с повече от 15 години опит, известни във Франция и в Европа. България е определена от тях за място за създаване и развиване на този план, защото има забележителен капацитет – както надарени и способни програмисти и финансови експерти, по този начин и отвореност към разбиране на новите технологии. Това дава капацитет на страната ни бързо да се трансформира в блокчейн и ИТ хъб в района.

Компанията също по този начин провежда редица събития в границите на самодейността Blockchain Hub Bulgaria, които събират запалянковци и обогатяват познанията си в региона. Една от задачите на Jarvis Edge е да способства за огромната смяна – всеки, който желае, да има достъп до всички благоприятни условия, които блокчейн технологията обезпечава.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР