Блокадата на протестиращи срещу цените на горивата падна последно във

...
Блокадата на протестиращи срещу цените на горивата падна последно във
Коментари Харесай

Блокадата на протестиращите вчера последно падна във Велико Търново

Блокадата на протестиращи против цените на горивата падна последно във Велико Търново късно нощес. Недоволство и блокирани пътища през вчерашния ден имаше в десетки градове.
Гражданско непокорство и блокирани пътища поради високите цени на горивата и бедността (ОБЗОР) Високите цени на горивата, измененията свързани със застраховката „ Гражданската отговорност ” и налозите за коли изкараха на митинг хиляди в цялата страна
Тази заран трафикът се реализира обикновено. Не по този начин беше обаче нощес, когато протестиращите – към 500 души, непринудено блокираха основния път. По-късно пешком и скандирайки се насочиха към основни кръстовища в града, където останаха спокойно с часове.

В час пик водачите слязоха от колите и поведоха стотиците протестиращи пешеходци към изхода на града. До конфликти с полицията не се стигна.
Протестиращи: Искаме България да стане хубаво място за живеене Политици се пробват да ги "ухажват ", само че уредниците не желаят да се разпознават с тях
Днес пред bTV уредници и участници в митингите обявиха, че недоволството няма да стихне, до момента в който ръководещите не вземат ограничения в интерес на народа. И изрично отхвърлиха зад тях да стоят политически сили.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР