Блоговете обаче са видими от URL адреси, завършващи на .comСпоред

...
Блоговете обаче са видими от URL адреси, завършващи на .comСпоред
Коментари Харесай

Google пропуснал да поднови домейна blogspot.in

Блоговете обаче са забележими от URL адреси, завършващи на.com

Според разнообразни изявления, Гугъл е изгубил контрола над домейна blogspot.in
(снимка: CC0 Public Domain)

Домейнът Blogspot.in, благосъстоятелност на Гугъл, е недосегаем за доста консуматори в Индия. Хората, които разгласяват в платформата, са изправени пред проблеми с достъпа до своите блогове и доста уеб страници са недостъпни.

Оказва се, че Гугъл е изгубил надзор над URL адресите, принадлежащи към blogspot.in домейна. Блоговете обаче са забележими, когато потребителите трансформират URL адресите си на blogspot.com вместо blogspot.in.

Публикация на Next Web твърди, че Гугъл към този момент не има домейна blogspot.in. Не е ясно обаче по кое време Гугъл е изгубил контрола над домейна. Редовните консуматори на блогове в blogspot.in могат да употребяват лични домейни.

Blogspot.in е част от притежаваната от Гугъл платформа Blogger, известена по-рано като Blogspot, която интернет компанията закупи през 2003 година Според Neowin, домейните за съответни страници не са разнообразни адреси на блогове, а просто пренасочване въз основа на страната, в която живее блогърът. Когато консуматор търси в Индия, той ще получи домейн с username.blogspot.in вместо username.blogspot.com.
още по тематиката
URL адреси за съответни страници бяха въведени в приложимост в Blogger през февруари 2013 година Това бе направено за унищожаване на наличие, което е в нарушаване на локално законодателство. По този метод, то може елементарно да се в профил посредством съответния домейн.

До този миг от Гугъл към момента не е решил казуса.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР