Близо три милиона българи са избрали сегашния парламент. Смятам, че

...
Близо три милиона българи са избрали сегашния парламент. Смятам, че
Коментари Харесай

Веселин Марешки поиска широк експертен кабинет

Близо три милиона българи са избрали настоящия парламент. Смятам, че той има правото и легитимността да излъчи необятно експертно държавно управление. В него би трябвало да влязат потвърдени експерти, в това число и такива, препоръчани от партии, останали отвън Народното събрание, което да преведе страната през рецесията и предстоящото ѝ разгръщане през есента и зимата. Другата му основна задача би трябвало да бъде да провежда транспарантни и почтени избори, тъй като един длъжностен кабинет на Радев, диктуван от Нинова, няма по какъв начин да го направи.

Това е рационалният излаз от обстановката. Всяко отсрочване – с безредица по улиците или с промени в актуалното държавно управление, няма да удовлетвори народа. Мисля, че рано или късно ще се стигне до такава формула на ръководство до постоянните парламентарни избори. Казах го още преди повече от месец.

Нужно е обединяване на партиите в името на хората. Затова ние от ВОЛЯ призоваваме за разсъдък, за компромис, за единение. В интервал на рецесия е значимо всички партии да поемат отговорност. А не едни да се вършат на крещяща съпротива и да провокират безпорядък и безредица. Личните борби би трябвало да правят отстъпка пред родолюбието и отговорността за страната и народа!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР