Близо половин тон багаж изнесе Луна от Къщата на Биг

...
Близо половин тон багаж изнесе Луна от Къщата на Биг
Коментари Харесай

Як младок пренесе кашоните на Луна с половин тон багаж от „Биг Брадър”

Близо половин звук багаж изнесе Луна от Къщата на „ Биг Брадър: Most Wanted ”. Най-ексцентричната участничка в шоуто си прибра облеклата и останалите движимости 5 дни преди огромния край. Както е известно, чалга антиката бе натирена прибързано от Големия брат след вманиачен скандал с останалите братя, прераснал във физическа разпра, видя HotArena.

Певицата си взе тоалетите и покъщнината от снимачния комплекс на Нова телевизия в Нови хан в деня, в който гостуваше на Гала в „ На кафе ”. При влизането си в „ Биг Брадър ” преди към месец 46-годишната фолк изпълнителка шашна всички с многото багаж, който бе домъкнала. Вместо в куфари и сакове, нещата й бяха натикани в кашони и найлонови чували и торби. Пред съквартирантите шуменката претендираше, че одеждите й са купени от Дубай и костват цяло положение, само че в случай че това е по този начин, за какво ги съхраняваше в евтини картонени кутии и в полиетиленови торби? Само една дребна част от облеклата бяха подредени в шрангове и не се нуждаеха от гладене преди обличането им.   Да си натовари кашоните й чувалите в колата й оказа помощ якият й персонален водач и охранител. Всъщност на неговите рамене легна цялата ангария.

След като тоалетите, аксесоарите и такъмите на певицата се озоваха в сребристата й мазда, колата безусловно клекна от свръхтеглото. Това обаче по никакъв начин не тормози ексцентричната дама и тя се насочи в положително въодушевление към студиото на „ На кафе ”, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР