Близо пет години след като Volkswagen представи концепта ID.Buzz, ето

...
Близо пет години след като Volkswagen представи концепта ID.Buzz, ето
Коментари Харесай

Електрическият бус на Volkswagen ще струва 60 хиляди евро?

Близо пет години откакто Volkswagen показа концепта ID.Buzz, не щеш ли неговата серийна версия ще бъде показана след по-малко от месец. Електрическият бус ще резервира огромна част от дизайна на концепта, който видяхме през 2018 година с забавни на пръв взор фарове, сходни на тези на другите ID. модели на германците. Папараци съумяха да щракнат и интериора на ID.Buzz, който също няма да се отличава от този на другите модели на марката с познатият ни към този момент волан зад който е ситуиран и дребен екран с всичката нужна информация на лидера.
`Електрическият

Според сътрудниците ни от Automobilwoche, които се уповават на информация от вътрешни източници, електрическият бус ще стартира на цени от 60 хиляди евро в Германия, а след дотация от управляващите, тази цена може да се намали до към 50 хиляди евро. Цената на ID.Buzz ще се приближава до тази на Multivan T6.1, който в България стартира от към 140 хиляди лв. и може да доближи до над 160 хиляди лв. с прибавянето на екстри.

`Електрическият

Първоначално ID.BUzz ще се предлага със задно задвижване и един електромотор, а в близко бъдеще от Volkswagen ще показват и версия със задвижване на четирите колела и два електромотора. Заедно с нея най-вероятно ще се появи и удължена версия, която ще се отличава с трети ред седалки и близо 300мм по-голяма дължина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР