Близо от месец си пишем с този профил в Grindr.

...
Близо от месец си пишем с този профил в Grindr.
Коментари Харесай

“На земята ти е мястото!“: Личният разказ на нападнатото след Grindr среща момче

„ Близо от месец си пишем с този профил в Grindr. Не беше непрекъсната връзка, единствено когато се засечем на линия. Профилът беше много празен – име и фотография. Говорили сме си да се виждаме, само че не бяхме инициирали среща до въпросната нощ.Рано сутринта в четвъртък го поканих в моя апартамент. Не бяхме говорили за тройки, четворки и като цяло не чаках да видя повече от един човек.

Около два сутринта той ми писа, че е пред блока и аз слязох да го посрещна. Целия беше в тъмни облекла и ми се стори много по-висок от колкото чаках. След като му го споделих, той се подсмихна и влезе, а след него нахлуха още две момчета. Попитах„ Какво се случва тук? “веднага след което втория ме удари и аз паднах на земята, целия разкървавен.

Започнах да викам за помощ, при което единият от нападателите ми каза„ Какво викаш, бе, пед*раст, на земята ти е мястото! “,докато различен се наведе и ми взе телефона. Разбягаха се в три разнообразни направления, бях замаян, желаех да ги подгоня, с цел да си взема телефона, само че нито знаех в кого е, нито бях в кондиция за това. “ Tова споделя пред М, който беше атакуван пред личния си дом предишния четвъртък.

След като не съумях да намеря метод да се свържа онлайн с полицията, писах на другарка, че нуждая се от помощ и потеглих към най-близкото РПУ. Там ми споделиха, че не могат да одобряват жалбата преди да си изкарам здравно.

След като ме прегледаха в " Пирогов ", приятелката, на която бях писал, ме върна у дома. Преди да отида в полицията още веднъж на идната заран се оказа, че с документът от прегледа би трябвало да мина през Клиниката по правосъдна медицина, където да ми издадат нужните документи. След като си взех здравно, отидох с него и документите за телефона още веднъж в полицията, където чаках с часове, тъй като ми споделиха, че би трябвало да ме разпитат експерти по сходен вид закононарушения.

Този, който снемаше показанията, беше съответен, изслушваше ме, задаваше доста въпроси, няколко пъти ме попита дали мога да ги разпозная.

Ходих няколко пъти в полицията, направихме и различаване на нападателите по фотоалбум.

Да, откакто написах поста във Фейсбук, с мен се свърза момче, което е било нападнато в личния си апартамент от същите хора. Срещата още веднъж е инициирана през Grindr. Доколкото разбрах след нападението той се е свързал с полицията, задържали са ги, само че са били малолетни и са ги пуснали.

Първо желая да благодаря за цялата поддръжка, която получавам от всички, които ми писаха, откакто са видели поста ми, и на организациите, които ми предложиха поддръжка.

Бих желал да възстановяваме да се виждаме на по-оживени места или най-малко на камера. Последните дни разбирам, че моята обстановка не е изолиран случай и доста ми се желае да не жертваме сигурността си за анонимни срещи по мрачно.

Очаквам нападателите да си получат заслуженото, а аз да си получа телефона назад.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР