Близо година след катастрофа във варненското село, при която загина

...
Близо година след катастрофа във варненското село, при която загина
Коментари Харесай

11 месеца след тежка катастрофа със загинал виновникът се оказа друг

Близо година след злополука във варненското село, при която почина млад жена, прокуратурата смъкна обвиняването против в началото посочения за провинен за случая и повдигна такова против възпитаник.

Тежкият случай стана в ранните утринни часове на 22 април 2023 година, когато лек автомобил „ Опел ” се заби в електрически дирек в селото.От удара почина 22-годишна пътничка в колата, а друга бе тежко ранена.

Първоначално обвиняване бе повдигнато на момче, което седмици преди злополуката е навършило пълноправие и е взело брошура. Миналата седмица като обвинен обаче е бил притеглен 20-годишният възпитаник Илия. По време на случая той е бил пийнал и се е движил със 128 км/ч при ограничаване от 50 км/ч.

Варненският апелативен съд дефинира на младия мъж мярка за неотклонение „ задържане под стража ”. Неговият юрист посочи, че закононарушението е тежко, само че е несъзнателно и е осъществено по несъобразителност. Той изключи заплахата Илия да се укрие, тъй като е разполагал с задоволително време да го направи, в случай че е имал сходно желание. Освен това на обвинения му предстоят държавни зрелостни изпити.

Варненският апелативен съд остави в ареста 36-годишния Дянко Д., който е упрекнат за владеене и развъждане на марихуана. Той бе арестуван преди повече от половина година с 6 кг опиат, а от употребено от него помещение бяха конфискувани 139 растения от типа на конопа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР