Близо две седмици продължава издирването на избягалия затворник Георги Танчев,

...
Близо две седмици продължава издирването на избягалия затворник Георги Танчев,
Коментари Харесай

МВР търси помощ за издирване на избягал затворник

Близо две седмици продължава издирването на избягалия пандизчия Георги Танчев, по тази причина Министерство на вътрешните работи разгласява фотографията му и помоли жителите за информация, заяви " Фокус ". За него зам.-министърът на правораздаването Проданов с сектор " Затвори " се изрече, че в действителност не бил избягал.

На 10 април Танчев, който изтърпява влезнала в действие присъда за държане на наркотични субстанции, е напуснал външен обект край Пловдив, където е работил и не се е прибрал в пандиза. Предвиденото от закона наказване за бягството му е до три години „ отнемане от независимост “.

Танчев е осъждан за обири в интервала 1998-2011 година Освен сегашната едногодишна присъда за владеене на опиати, има и още една за същото нарушение, която е година и три месеца, и също следва да бъде излежана.

Мъжът е междинен на растеж, с обикновено телосложение, кестенява коса и тъмни очи. Призовават се жителите, които разполагат с информация за местонахождението му, да алармират в най-близкото районно полицейско ръководство или на тел. 112
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР