Близо две седмици от коронавирус се лекува и бившият евродепутат

...
Близо две седмици от коронавирус се лекува и бившият евродепутат
Коментари Харесай

Бареков под карантина: Изключително коварен вирус

Близо две седмици от ковид се лекува и някогашният евродепутат Николай Бареков. Освен него, инфектирани са и негови близки.

Преди 2 седмици журналистът Николай Бареков получил първите сипмтоми на Ковид-19 - сухота в гърлото и хрема. След като схваща, че член от фамилията му е инфектиран, си прави тест. Оказва се позитивен.

"Изключително подъл вирус. Днес стана ясно, че жена ми бременна с четвъртото ни дете е с двойна бронхопневмония. Цяла седмица с температура от 38 градуса, всички ние сме се лекували по разпоредбите, направил съм си скенер ", сподели журналистът и някогашен евродепутат.

След проби на цялото семейство, тези на децата са негативни. Въпреки това те са изолирани. Самият Бареков е под карантина в друго жилище. Разказва, че е бил квалифициран за обстановката с лекарства и храни.

"Хората, които настояват, че няма подобен вирус, и че този вирус бил грип, позволяват дълбока неточност, манипулират обществото и стават движеща мощ на нервността, която се управлява от самите управляващи, несъмнено ", добави той.

Според Бареков обаче системата не работи. Лично той е е бил потърсен от здравните управляващи в края на карантината, макар че е попаднал в описите на РЗИ преди седмици.

"Между другото работата на РЗИ и на управляващите е под всякаква рецензия. Само ще ви загатна, че бях подаден като контактен и то моята брачна половинка, която лежеше в болничното заведение през това време. РЗИ ме потърси на края на карантината, с мен се свързаха през вчерашния ден ", сподели още журналистът.

Определя ограниченията, които подхваща страната, като незадоволителни.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР