Близо две години, след като несебърският бос Димитър Желязков-Митьо Очите

...
Близо две години, след като несебърският бос Димитър Желязков-Митьо Очите
Коментари Харесай

Не е за вярване с какво се занимават двама от хората на Митьо Очите

Близо две години, откакто несебърският необут Димитър Желязков-Митьо Очите бе задържан и към момента е зад решетките, мнозина се питат какво се случи с най-доверените му. Или най-малко тези, които са на независимост.

Според вестник „ Галерия “, момчетата на Митьо като Явор Радков и Младен Хайдутов сега работили във компания за бързи заеми – сякаш били консултанти, само че подозренията са, че са събирачи на задължения.

Каквото и да вършат обаче, наподобява го правят законно, или най-малко безшумно, тъй като досега против тях няма никакви сигнали в ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас, сподели инспекция на Флагман.бг.

Явор и Младен са очевидци против Божо Кравата и съгласно техни близки са измежду малцината, които не са предали Димитър Желязков и му остават правилни.

В същото време делото против знаковия необут продължава в Специализирания углавен съд. Много от очевидците към този момент са се отказали от показанията си. Така обвиняванията за разпространяване на опиати може и да не устоят в съда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР