Близо две години изминаха, откакто Лиса Мари Пресли изгуби едно

...
Близо две години изминаха, откакто Лиса Мари Пресли изгуби едно
Коментари Харесай

Безкрайната мъка на дъщерята на Елвис Пресли

Близо две години изминаха, откогато Лиса Мари Пресли изгуби едно от най-ценните неща в живота си - своя наследник Бенджамин Кеоу.
 Бенджамин Кеоу, Лиса Мари Пресли и гибелта на внука на Елвис Пресли
Внукът на Елвис се самоуби

Тъжната вест бе обявена в неделя

Внукът на именития реализатор Елвис Пресли си отиде едвам на 27 години. При това откакто реши самичък да постави завършек на живота си.

Оттогава насам 54-годишната Лиса изчезна от общественото пространство. И в случай че отвреме в точния момент се появява в обществените мрежи, то е с цел да уважи паметта на сина си, споделяйки негови фотоси и да показа тъгата си от загубата му.

Това направи още веднъж преди няколко дни певицата - с прочувствено персонално самопризнание пред хилядите си почитатели, разсъждавайки върху гибелта на Бенджамин и казвайки, случилото се я е " погълнало напълно ".

" Не съм разгласила нищо от много време, тъй като в действителност няма доста какво да кажа. Освен че вечно ще оплаквам за сина си ", споделя Лиса и прибавя, че единственото, което сега я крепи са останалите ѝ три деца.

Към изявлението си, Лиса включи фотография на дълго чакания биографичен филм за Елвис Пресли, който ще излезе на 24 юни.

Бенджамин умря от самонанесена огнестрелна рана на 12 юли 2020 година Тогава близки до обкръжението на Лиса споделиха, че тя е " изцяло съкрушена и неутешима, само че се пробва да остане мощна за своите 11-годишни близначки и най-голямата си щерка Райли ", напомня Hollywood Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР