Близо четири години има, откакто Венета Райкова не демонстрира публично

...
Близо четири години има, откакто Венета Райкова не демонстрира публично
Коментари Харесай

Венета Райкова с пикантни разкрития за мъжете в леглото й: Красиви вдъхновители на възраст от 30 до 40 г., които ми омръзват бързо

Близо четири години има, откогато Венета Райкова не показва обществено връзка с никой мъж. В първите дни на 2018 година тя се раздели с Тишо след 13 години брак и едвам в този момент проговаря за интимния си живот.

" Откакто се разведохме преди съвсем 4 години, нямам гадже, тъй като не желая връзка и обвързване. Имам случки с красиви вдъхновители на книгите ме на възраст от 30 до 40 години, с които се виждам по един-два пъти, тъй като всички ми омръзват бързо. На този стадий от живота ми не се влюбвам, по този начин съм избрал да пребивавам, удовлетворена и щастлива! Аз съм свободна жена, върша каквото си желая, финансово самостоятелна съм, пребивавам както желая ", разгласи русокоската. До пикантното разобличаване се стигна след диалог с почитателите.

" Никога не съм била влюбена, нямам доверие в любовта! “, отсече Венета Райкова преди половин година. В типичния си жанр тя сподели тогава за себе си, че е мързелива, почтена и черноглед, писа „ България Днес “.

Ексводещата имаше 13-годишен брак с Тихомир Георгиев, с който се срещнаха около присъединяване му в „ Биг Брадър “ през 2004 година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР