Близо час продължила срещата при премиера Бойко Борисов с областния

...
Близо час продължила срещата при премиера Бойко Борисов с областния
Коментари Харесай

Среща на върха с участието на Борисов мина без номинация за кмет на Пловдив

Близо час траяла срещата при премиера Бойко Борисов с регионалния шеф на Пловдив Здравко Димитров, отказалия се от нов мандат кмет Иван Тотев и членът на изпълнителната комисия на ГЕРБ Менда Стоянова. Целият град тръпне да узнае посочен ли е претендентът на партията за идващ кмет. Такъв обаче не бил обсъждан.

" Стана само въпрос за извършените събрания по регионите, на които бяха направени номинации ", уточни пред " 24 часа " Здравко Димитров.

По думите му срещата при Борисов била за значими планове, които касаят града и региона като разширението на Околовръстното шосе, построяването на локалните платна по пътя Пловдив-Асеновград.

" Премиерът доста остана удовлетворен, че има определен реализатор и следва сключване на контракт за предпроектно изследване за водоснабдяване на Пловдив от язовир " Въча ", сподели още Димитров.

Борисов се интересувал кои обекти в Пловдив ще бъдат финализирани. Тотев го уверил, че всичко, каквото е захванал, ще бъде изпълнено. И показал площад " Централен " и Голямата базилика.

Големият въпрос - кой ще е претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив, останал неразискван. А жителите на втория град най-вече това ги интересува след декларацията на Иван Тотев, че няма да се кандидатира за трети мандат. Въпреки това на извършените събрания по регионите сегашният градоначалник получи 300 номинации, след него е кметът на регион " Тракия " Костадин Димитров с 255, трети е Здравко Димитров с 217, четвърти е кметът на регион " Централен " Георги Стаменов с 208 и пети - кметът на " Западен " Димитър Колев със 169.

Нищо чудно тези имена да били разисквани на срещата и да е решено да бъде пуснато социологическо изследване за тях.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР