Близо 95% от българите в Лондон обмислят да се завърнат

...
Близо 95% от българите в Лондон обмислят да се завърнат
Коментари Харесай

Дали? 95% от българите в Лондон се завръщат

Близо 95% от българите в Лондон обмислят да се завърнат за непрекъснато в България. Посетителите на най-големия конгрес за българите в чужбина „ Лондон: Кариера и живот - за какво в България? “ попълниха онлайн анкета, чиято цел беше да заключи аргументите за заминаването им зад граница и възможните благоприятни условия за връщането назад в България. Това оповестяват от платформата Bulgaria Wants You в обществените мрежи.

Както Българска телеграфна агенция писа в деня на изборите - 2 април, над 2500 души от цяла Англия се включиха във конгрес за българите в чужбина, който се организира в столицата на Англия.

„ Кариера и живот – за какво в България “ срещна нашите сънародници зад граница с опциите за развиване в родината и им даде опция да се срещнат онлайн с съумели българи.

В залата на Кралското географско сдружение се събраха хора на всякаква възраст, измежду които цели фамилии с деца, студенти и дългогодишни емигранти.

Специален посетител на форума беше принц Кирил Сакскобургготски.

„ Прекрасно е, че се провежда сходен конгрес и хората имат опция да научат какво се случва в България и забавните благоприятни условия за работа. Мисля, че за множеството хора опцията да се върнат назад е прелестно нещо. Знам, че хората са разчувствани да са тук “, разяснява той.

Специално за събитието в английската столица дойдоха първият български артист с Оскар Димитър Маринов и футболистът Димитър Бербатов, които се включиха като гост-лектори. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР