Близо 92 кг канабис откриха митнически служители при проверка на

...
Близо 92 кг канабис откриха митнически служители при проверка на
Коментари Харесай

Митничари откриха над 90 кг канабис, скрит в камион

Близо 92 кг канабис откриха митнически чиновници при инспекция на товарен автомобил в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, оповестиха от Агенция „ Митници “.

Около 08:00 часа на 20 май митничари са спрели за инспекция влизаща в страната товарна комбинация с българска регистрация, състояща се от влекач с прикачено хладилно полуремарке. Превозното средство е било селектирано за рентгенов надзор и e бил осъществен разбор на изображението . При последвалата физическа инспекция в особено построен тайник – двойно дъно на хладилното полуремарке, са били открити 154 пакета марихуана с общо тегло 91,800 кг .

Под управлението на Окръжна прокуратура–Благоевград се води следствие за осъществено закононарушение . В качеството на обвинени по делото са привлечени 30-годишния лидер на товарния автомобил и 39-годишен пасажер .

С разпореждане на наблюдаващия прокурор те са били арестувани за период до 72 часа. Предстои внасянето в съда за искане на непрекъснат арест. Разследването по делото продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР