Близо 90 бона кредити. С толкова младата двойка Йордан Петков

...
Близо 90 бона кредити. С толкова младата двойка Йордан Петков
Коментари Харесай

Врътката с кредити за 90 бона: Жертвите сочат с пръст измамн...

Близо 90 бона заеми. С толкоз младата двойка Йордан Петков и Ралица Козарска са се облагодетелствали посредством кражба на непознати самоличности. 

Както прокуратурата заяви по-рано през днешния ден, фамилията от Стара Загора, което има дете на годинка, употребило доверието на околните си другари - в тази ситуация млада двойка от Хисаря и жена от Асеновград, съученичка на Ралица. 

Както се изрази заместник-районният прокурор Атанас Илиев, това доверие е претъпило всякакво подозрение и зоркост, от което Йордан и Ралица се възползвали. 

Излъгали, че би трябвало да ги снимат и да им вършат клипове, сякаш за основаване на карикатури и шаржове. Семейните другари повярвали и лъжливата скица за 90 бона се задействала сполучливо. Чрез клиповете Йордан и Ралица съумели да разкрият банкови сметки на имената на познатите си с лекост. След това кандидатствали и усвоили един след различен 9 заема. 

Семейството живеело добре няколко месеца, само че профукали по-голямата част от парите в онлайн уеб сайтове за залагания

Днес, откакто схемата бе обществено оповестена, излъганите демонстрираха лицата си в обществените мрежи и се оповестиха за правдивост. Те към момента не могат да повярват какъв брой елементарно и ненадейно са били манипулирани до степен даже да не се усъмнят. 

Ивета Попова и нейната половинка Митко са от Хисаря. Третата жертва на измамата скица е Хрисиана Христова от Стара Загора. Те излязоха с пост в обществените мрежи, който има по-скоро сигнален темперамент. 

" Аз, моя другар и една наша приятелка( Хрисиана Христова ) сме едни от жертвите на тази машинация.
Измамниците са Ралица Козарска и Йордан Петков. Нека всички,които имат подозрения да се ревизират и в случай че има нещо да оповестят в Икономическа полиция. Пазете се ", е написала Ивета. 

Както ви съобщихме по-рано през днешния ден Йордан е в ареста, а неговата половинка и съучастничка Ралица е под домакински арест, с цел да се грижи за детето им. Разследването по случая продължава. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР