Близо 9 милиона лева са изхарчени от отпуснатите от последното

...
Близо 9 милиона лева са изхарчени от отпуснатите от последното
Коментари Харесай

Истината за Колежа: Изхарчени са 9 от отпуснатите 25 милиона

Близо 9 милиона лв. са изхарчени от отпуснатите от последното държавно управление на Бойко Борисов 25 милиона лв. за стадион „ Христо Ботев “. Това съобщи заместник-кметът на Пловдив Пламен Райчев.

Той добави още, че проектантът на стадиона има 15 дневен период, в който да показа модифицирания план, тъй че да може оборудването да бъде лицензирано за мачове от Ефбет лига.

„ Имаше закъснение, поради това, че се стараем като участници в процеса да осъществим условията и на почитателите - като пренасяне на трибуни и съблекални. Всичко това е изпълнено, само че въпреки всичко има софтуерно време, с цел да одобрим тези промени “, изясни Райчев.

По проект от средата на януари би трябвало да стартира по-активно да се работи на обекта, в случай че времето разрешава. Кметът Здравко Димитров посочи, че е нямало по какъв начин да не спре поръчката за седалките, поради пропуща да се упомене метода на анкериране.

„ Важно е анкерирането да е отвесно, тъй като другояче може да компрометира хидроизолацията “, аргументира се Димитров. Освен това градоначалникът е държал седалките да бъдат сгъваеми.
Свързани вести Кметът за Колежа: Виновен е архитектът, викаме го в четвъртък Феновете на Ботев за Колежа: Една година неистини и обещания Фенове на Ботев се срещат с Кирил Петков за Колежа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР