Близо 85 000 домакинства и останаха без електричество в района

...
Близо 85 000 домакинства и останаха без електричество в района
Коментари Харесай

Зимна буря остави 85 000 домакинства в Калифорния без електричество

Близо 85 000 семейства и останаха без електричество в региона на Лос Анджелис, след като зимна стихия удари елементи от Калифорния, носейки сняг на по-високи места и изсипвайки дъжд и градушка в равнините, оповестява Ройтерс.

Междущатска автомагистрала 5, най-голямата автомагистрала, водеща на север от града, остана затворена заради изобилен сняг. Други основни пътища в региона на Лос Анджелис бяха затворени поради наводнения.

В Северна Калифорния, Сан Франциско се очакваше да има рекордно ниски температури и Националната метеорологична работа предизвести жителите на столицата на щата Сакраменто да заобикалят пътуванията.

Екстремните въздействия от изобилен сняг и ветрове ще причинят извънредно рискови до невъзможни условия на шофиране и евентуално необятно публикувано затваряне на пътища и въздействия върху инфраструктурата, оповестиха от Националната метеорологична работа.

Следващият набор от стихии, който се чака да удари в идните дни, ще донесе пориви напразно до 80 км/ч. Националният парк Йосемити беше затворен до сряда заради тежки зимни условия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР