Близо 600 участници станаха част от провелия се този уикенд

...
Близо 600 участници станаха част от провелия се този уикенд
Коментари Харесай

Над 500 участници се включиха във 5G Live куиза на Теленор

Близо 600 участници станаха част от провелия се този уикенд първи стадий на играта “Игри на мозъка ” – народен онлайн куиз, проведен от Теленор България и стриймван напълно през 5G мрежата на оператора.

Участниците минаха сполучливо през всички седем кръга, всеки от които съдържаше седем въпроса с друга тема. Най-предизвикателните категории се оказаха география и кулинария.

“Радваме се, че куизът бе по този начин добре признат от аудиторията и толкоз доста хора изявиха предпочитание да вземат участие, както и да следят първите “Игри на мозъка ”, които организираме. За нас, като един от водачите на пазара на телеком услуги, е значимо да осигуряваме оптимално качество за крайния консуматор и да вършим всекидневието му по-добро. Чрез този стрийм и посредством играта демонстрираме, че 5G има приложение тук и в този момент и всеки, който желае, има опцията да му се наслаждения, ” показа Богдан Узелац, Главен търговски шеф на Теленор България.

„ Нямам самообладание да се срещна с тримата спечелили идващия уикенд. За мен е наслаждение, че толкоз доста хора изявиха интерес и се включиха в „ Игри на мозъка “. Винаги съм казвал, че за мен игрите, които упражняват мозъка и работят със познания са в действителност забавни и вълнуващи. На феновете мога да обещая динамичност и същинско шоу “, показа Мартин Иванов след края на първия лайвстрийм, тази неделя.

Вече са известни и спечелилите, които сграбчиха страхотни награди сред, които iPhone 13 5G, Poco F3 5G и XIAOMI MI 11 Lite 5G. Този уикенд на 5 декември играта продължава с втори кръг, където водещият Николаос Цитиридис, още веднъж ще преведе участниците през дебрите на куиз магията. Тримата посочили най-хубави резултати ще се изправят против многократния куиз победител Мартин Иванов в опит да го детронират от трона на куиз крал. Надпревата дава обещание трогателен процес, доста динамичност и напрежение, което сигурно ще може да се усети и през екрана, с помощта на 5G стриймването на събитието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР