Близо 60% от анкетираните в представителното проучване на Алфа Рисърч“

...
Близо 60% от анкетираните в представителното проучване на Алфа Рисърч“
Коментари Харесай

В Референдум“: Спечели ли държавата от приватизацията?

Близо 60% от интервюираните в представителното изследване на „ Алфа Рисърч “ за предаването „ Референдум “ се съмняват, че ще има позитивни резултати, в случай че се одобри законът за отпадане на отминалостта на закононарушенията при приватизацията.


Мнозинството от хората споделят, че при приемане на сходно законодателство, нито имената на провинилите се ще бъдат оповестени, нито ще бъдат отговорни длъжностни лица или такива, придобили предприятия по противозаконен път.

66% % от интервюираните споделят, че не са получили дивиденти от боновете след всеобщата приватизация, 28,5% не имат такива, а едвам 5,4% от интервюираните декларират, че са се възползвали от боновите си книжки.

В изследване на „ По света и у нас “ от септември болшинството читатели на уеб страницата на Българска национална телевизия споделиха, че не знаят какво да вършат с боновите си книжки.

Какво се случи с боновете ви от всеобщата приватизация, почнала през 1996 година?
Купих си акции и ги ръководя 2.46%Осребрих ги 6.15%Загубени са 5.74%Нямат никаква стойност1 6.39%Не се интересувам3.28%Не знам от кое място да получа информация за тях 59.84%Друго - апелирам, обяснете го в коментар под въпроса 6.15%

 Какво се случи с боновете ви от всеобщата приватизация? (АНКЕТА) Какво се случи с боновете ви от всеобщата приватизация? (АНКЕТА)
След всеобщата приватизация през 1996 година на всеки български жител се полагаха по 25 хиляди бона, раздадени под формата на бонови книжки. Какво се е с...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР