Близо 500 полицаи от вътрешността на страната ще бъдат командировани

...
Близо 500 полицаи от вътрешността на страната ще бъдат командировани
Коментари Харесай

Командироват 500 полицаи по южното Черноморие

Близо 500 служители на реда от вътрешността на страната ще бъдат командировани това лято по южното Черноморие за обезпечаване сигурността и сигурността на туристите. Полицейските чиновници ще бъдат разпределени в морските общини Несебър, Поморие, Созопол, Приморско и Царево. Това заяви шефът на Областната дирекция на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Служителите ще наблюдават за пътната сигурност, за закононарушения от рода на джебчийски обири, грабежи и други. Ще има и спомагателни велопатрули. Полицейското наличие ще бъде засилено още от този месец.

Има възможност и това лято за взаимни екипи с служители на реда от Чехия, Полша и Румъния .

От управлението на " Слънчев бряг " АД оповестиха, че в курорта към този момент работят режимите и изискванията нужни за безпроблемното протичане на летния туристически сезон. Контролен режим на достъп навътре в курорта се реализира посредством девет контролно-пропускателни пункта, както и от мобилни патрули. Паркирането в синя зона в комплекса е на цена от 2.00 лв. на час. Тази година паркоместата в синята зона са увеличени на 1 100, със 100 нови места
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР