Близо 500 души от цял свят са намерили Христо с

...
Близо 500 души от цял свят са намерили Христо с
Коментари Харесай

Не е за вярване какво се случи с бензинджията, "угасил" с пожарогасител наглия пернишки келеш

Близо 500 души от целия свят са намерили Христо с пожарогасителя във фейсбук и към този момент са му другари, написа в. " Телеграф ". На клипа, който първи БЛИЦ разгласява, се вижда по какъв начин 45-годишният мъж е на работа на бензиностанция на столичното Околовръстно на 8 август. Малко преди среднощ до една от колонките за зареждане стопира " Опел " с пернишка регистрация. От нея излиза юноша на име Едуард Ерменков с фас в уста.

''Изгаси я тая цигара, ще се взривим ", подрежда Димитър на пасажера, а той му дава отговор: " Не ме занимавай не, ще си върша к'вото си желая ". " Изгаси я бе човек, ще гръмне бензиностанцията и ще се убием ", пробва отново да изясни побеснелият Христо. " К'ъв си ти, че ще ми приказваш ", отвръща перничанинът. Тогава бензинджията сграбчва пожарогасителя и стартира да пръска против пушача.

Следва опасност за ликвидиране, поради която Христо е пуснал тъжба в полицията и тече следствие.

След като клипът е оповестен в нета, бензинджията става воин за часове. " Изпращаха ми линкове от малките екрани в Испания, Австралия, Германия, под дърво и камък из целия свят ", споделя той. Преди случая мъжът имал 1000 другари във фесйбук. Само за 2 дни има 1500, освен българи.



Димитров даже комуникира с тях. Получил рецензия единствено от едно момче, съгласно което няма по какъв начин да се взриви бензиностанция от един разпален фас. Всички други го обсипват с похвали за смелостта. " Може би реагирах преждевременно и импулсивно, само че дано се прави разлика от газене на един закон до различен. Едно е да паркираш погрешно, друго е да застрашаваш живота на десетки хора с аругантното си гаменско държание ", безапелационен е Христо.

Версията на майката на Едуард, твърдяща, че синът й не знае, че на бензиностанция не се пуши, Христо дефинира за жалка. " Той е на 25 година Все едно да питаш в детската градина дали са наясно с това предписание. Всеки го знае ", сигурен е той.

Все отново признава, че, преди да стартира тази работа, не знаел, че говоренето по телефон до колонките е неразрешено, когато се налива бензин или нафта в резервоара.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР