Близо 4800 тестери и парфюми, имитиращи различни световно известни марки

...
Близо 4800 тестери и парфюми, имитиращи различни световно известни марки
Коментари Харесай

Огромно количество ментета на парфюми разкриха полицаи

Близо 4800 тестери и парфюми, имитиращи разнообразни международно известни марки са конфискувани от чиновници на бранш " Противодействие на икономическата престъпност " към регионалната дирекция в Шумен. Работата по случая почнала след получена информация, че локален гражданин държи и популяризира в търговски обект артикули без единодушието на притежателя на изключителното право да употребява комерсиалната марка. Това описаха за Varna24.bg от шуменската полиция.

След изчерпателен разбор и в хода на извършени оперативни деяние в следобедните часове през вчерашния ден чиновници на икономическа полиция пристъпили към инспекция в помещение на бул. " Ришки проход " в Шумен, стопанисвано от компания. Установили четири стречовани палета.  В процеса на осъществените процесуално-следствените дейности са открити голям брой кашони с парфюми, обозначени със знаци на разнообразни международно известни марки, без нужното по закон единодушие на правопритежателя им.

Не са показани документи за генезис или съпътстващи такива.  Парфюмите са конфискувани. Образувано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР