Близо 450 души - почиващи и персонал в курортния комплекс

...
Близо 450 души - почиващи и персонал в курортния комплекс
Коментари Харесай

Близо 450 души проверени в спецакция на Слънчев бряг

Близо 450 души - почиващи и личен състав в курортния комплекс Слънчев бряг, са тествани в хода на профилирана полицейска интервенция за профилактика на лица от дейния локален престъпен контингент и гастролиращи такива, както и установяването на лица, оповестени за локално, общодържавно и интернационално търсене, протекла за миналото денонощие.

Това оповестиха от полицията в Бургас.

Участвали са чиновници от отдел „ Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и чиновници от Районно ръководство – Несебър. Задържан е мъж, разгласен за общодържавно търсене и трима, разпространяващи наркотични субстанции.

Единият от тях е нигерийски жител със статут на дълготрайно пребиваващ в България, в който са открити и конфискувани четири свивки със суха зелена растителна маса / марихуана/ и свивка с бяло прахообразно вещество / метамфетамин/.

В 28 годишния В.М. от Варна, тестван в региона на несебърския хотел «Виго» е открита и конфискувана суха тревна маса / марихуана/, а в 20 годишния И.С. от Габрово, тестван в региона на ресторант «Чевермето» в Свети влас, е открита и конфискувана суха тревна маса / марихуана/. И тримата мъже са арестувани за период до 24 часа, като по случаите са формирани бързи полицейски производства.

Установен и арестуван е и оповестения за интернационално търсене с европейска заповед за арест Станислав Петров Иванов, 33 годишен от Казанлък, който ще бъде екстрадиран в Гърция за осъществяване на правосъден развой за закононарушения, свързани с трафик на опиати.

Припомняме, че преди броени дни посредством дейната работа на чиновниците от група „ Издирване” към отдел „ Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас със подпомагане на чиновниците от Районно ръководство – Несебър в Слънчев бряг бе арестувана и 21 годишната Красимира Мирославова Костова, оповестена за интернационално търсене с европейска заповед за арест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР