Близо 400 водачи, управлявали автомобили след употреба на алкохол или

...
Близо 400 водачи, управлявали автомобили след употреба на алкохол или
Коментари Харесай

Близо 400 водачи, управлявали автомобили след употреба на алкохол или наркотични вещества, са предадени на съд от началото на годината от РП-Пловдив

Близо 400 водачи, управлявали коли след приложимост на алкохол или наркотични субстанции, са предадени на съд  от началото на годината досега по каузи, следени от Районна прокуратура–Пловдив.

Това заяви през днешния ден Атанас Илиев, заместник-районен прокурор, на гала по разкриване на ремонтирана пътна права в с. Храбрино, обл. Пловдив. На нея участваха гл. контрольор Йордан Милушев, шеф на бранш „ Пътна полиция “ към ОД на МВР–Пловдив, кметове, представители на регионалното пътно ръководство и други

Делата против множеството водачи, управлявали след приложимост на алкохол или опиати, завършват по бързата процедура т.е. до 7 дни след осъществяването на действието. „ Безкомпромисни сме и ще продължим да водим твърда наказателна политика по отношение на тях “, добави той. По думите му през последните две години – 2020 година и 2021 година, за шофиране след приложимост на алкохол или опиати на съд са предадени към 2000 лица. Атанас Илиев уточни, че се поддържа непрекъсната връзка сред управлението на Районна прокуратура–Пловдив и ОД на МВР–Пловдив с оглед противопоставяне и предварителна защита на закононарушенията по пътищата. Той пожела безпроблемно шофиране по новата права.

На откриването на ремонтирания път бе отслужена литургия за здраве и безаварийно пътешестване. По него минава придвижването към осем обитаеми места.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР