Близо 400 лица и 253 коли са проверени в рамките

...
Близо 400 лица и 253 коли са проверени в рамките
Коментари Харесай

При спецакция! Задържаха 10 криминално проявени във Варненско

Близо 400 лица и 253 коли са тествани в границите на профилирана полицейска интервенция извършена във вторник.
Проверките са осъществени в селата Синдел и Дъбравино, а в интервенцията участваха и контролни органи от ОДБХ – Варна, Регионална дирекция по горите – Варна, ЕРП – Варна, оповестяват от пресцентъра на полицията в морския град.
В хода на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност, извършена на 26.01.2021 година под наблюдението на прокуратурата на територията на община Аврен – в селата Синдел и Дъбравино, чиновниците от ОД на Министерство на вътрешните работи Варна ревизираха 398 лица и 253 МПС. Установено е 1 лице, оповестено за общодържавно търсене за определяне на адрес, арестувани и профилактирани са 10 лица с престъпни прояви.
Документирана е кражба на лозопръскачка, водоструйка и други движимости от частен дом в с. Бенковски, общ. Аврен. Установени са причинителите на действието – двама мъже – на 36 и 30 година от с. Бенковски, които са арестувани за период до 24 ч., част от движимостите, предмет на кражбата, са открити и приложени към заведената по случая кореспонденция. Извършени са 5 инспекции по линия „ Контрол на общоопасните средства “, при които не са установени нарушавания. Съставени са 1 акт и 3 бр. фиша по ЗДвП.
При взаимните инспекции със чиновниците от ЕРП – Север в с. Синдел са стартирани 4 бр. досъдебни производства за непозволено присъединение към електропреносната мрежа.
При взаимните инспекции с РДГ – Варна са формирани 4 АУАН за открити нарушавания по Закона за горите – 2 бр. нарушавания за открити 0.5 кубика дървен материал без документ за генезис и 2 бр. нарушавания за открити 0.5 куб. метра дървен материал без контролна горска марка.
При взаимните инспекции със чиновниците на ОДБХ – Варна е формиран 1 бр. АУАН за открито нарушаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР