Близо 40 хиляди автомобила са напуснали София за изминалото денонощие.

...
Близо 40 хиляди автомобила са напуснали София за изминалото денонощие.
Коментари Харесай

Близо 7 хиляди души са върнати от КПП-тата на София за денонощие

Близо 40 хиляди автомобила са напуснали София за миналото денонощие. Това заяви комисар Любомир Костадинов от " Пътна полиция " - Столична дирекция на вътрешните работи. Полицията е върнала и част от хората поради погрешни данни в декларациите.

По първични данни, върнатите от КПП-тата единствено към София за миналото денонощие са близо седем хиляди индивида. Какви са аргументите за това, Любомир Костадинов от " Пътна полиция ":

" В декларацията показват неправилни неща, които не дават отговор на заповедта на министъра на опазването на здравето, нямат право да изоставен. Сега сега се връщат от работа, което е също в заповедта. Всичките им заявления до момента, които демонстрираха, се връщат на работа или тези, които обслужват и зареждат областите и частни клонове. Проблеми през целия ден през вчерашния ден имаше, да, такива, които са много изнервени и не се преценяват с нашите разпореждания. Все отново, аз дублирам, това е контролно-пропусквателен пункт и тука би трябвало да се спре, да се ревизира и да се види за какво би трябвало да се напуща ".

Очаква се и през днешния ден да има съществени опашки по пропусквателните пунктове. ОТ Столична дирекция на вътрешните работи обясниха, че има и хора, които подхождат нападателно към чиновниците на реда.

" Имаме и непокорство, които сякаш не разбрали нашите разпореждания, хора, които не попълнят заявления, сърдят се, търсят в нас повода ".

Според комисар Костадинов, най-сериозният трафик към София ще бъде на 6 май вечерта, само че не изключва да има коли и на трети май.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР