Близо 4 тона с марихуана, скрити в люти чушки халапеньо

...
Близо 4 тона с марихуана, скрити в люти чушки халапеньо
Коментари Харесай

Задържаха 4 тона марихуана в люти чушки

Близо 4 тона с марихуана, скрити в люти чушки халапеньо задържа американската гранична полиция. Стойността на пратката е 2,3 милиона $.
Дрогата била открита в ремарке на трактор, цялостно с халапеньо. Куче на граничната полиция в Сан Диего надушило марихуаната. Задържан е 37-годишен мексикански жител, който се опитал да премине през граничния пункт с Мексико.
При инспекция са открити 314 пакета с марихуана с общо тегло от 3,4 тона, които били скрити в лютите чушки. Това е втори сходен случай на хванато голямо количество дрога в Сан Диего за последните няколко дни.
Във вторник предходната седмица бяха открити близо 5 тона марихуана, скрити в пратка с пластмасови автомобилни елементи.
От началото на годината управляващите са иззели към 113 тона марихуана, 41 тона кокаин и 27 тона амфетамини, напомня БГНЕС.
През юли полицията откри пратка от 20 тона кокаин с приблизителна стойност от 1 милиард $ на транспортен съд в пристанището на Филаделфия – едно от най-големите количества дрога в американската история.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР