Близо 4% ръст на износа имаме, днес излезе статистиката. Десетки

...
Близо 4% ръст на износа имаме, днес излезе статистиката. Десетки
Коментари Харесай

Борисов похвали бизнеса и съобщи новина за данъците

Близо 4% растеж на износа имаме, през днешния ден излезе статистиката. Десетки фабрики нови се строят... Пловдив и Асеновград се съединиха със фабрики. Път като слънце.

Платили сме толкоз пари и отново сме на остатък. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на премиите „ Мистър и Мисис Икономика ", които се провеждат от списание " Икономика " и най-голямата работодателска организация в страната - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), написа Блиц.

``
реклама

По думите му, събитието е мероприятие за положителни вести.

" Благодаря на всички вас, които със своите умения, воля, деятелност давате опция стопанската система да продължава да пораства. В доста страни, когато се прави статистиката, се стартира от базови стойности, доста елементарно се наблюдава развиването на една страна и можете да видите по кое време е бил застоят на България ", означи той.

" От последните 10 години вървим дружно и паралелно все нагоре. Няма такава задлъжнялост в историята на света, каквато има през днешния ден в международен мащаб. Това съставлява голям риск, изключително за дребни страни. Затова ние харчим деликатно и спестовно: за образованието преди всичко ", съобщи министър председателят. 

" Днес доста елементарно се наблюдава развиването на една страна и може да се види по кое време е била в застой България. До 1990 година с Унгария сме били съвсем равни, а идващите 14 година на прехода те дърпат нагоре. От последните 10 година вървим дружно и паралелно все нагоре.

Ако обърнахте внимание това, което излезе в последните дни от МВФ няма такава задлъжнялост в историята на света, каквато има през днешния ден в международен мащаб. Това е голям риск за дребните страни “, уточни той.

" Ако не бяхме създали Южната дъга, Северната и Западната дъга, просто София нямаше да се движи. На автомагистрала „ Хемус ” работят стотици служащи ", съобщи Борисов.
 
Данъците си остават тези. Мощно влагаме в обучение, здраве, спорт, просвета, археология.

От своя страна шефът на КРИБ Кирил Домсучиев отбеляза, че прогнозите на специалистите и бизнесът за растеж на стопанската система е реалност.
„ Ръстът от над 3,5% се случи. Това което обещахме на министър-председателят за двуцифрен растеж на работната заплата - също.

Надявам се, че всички ще оцените критериите на журито в другите категории. Това са все потвърдили са предприемачи и компании “, съобщи ръководителят на КРИБ преди да бъдат връчени влиятелните бизнес награди.

„ Пожелавам триумф на всички. Надявам се партньорското ни да продължава да се развива, с цел да бъде България едно по-добро място за бизнес и вложения “, приключи Домусчиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР