Близо 39% от българите посочват, че са се доверили основно

...
Близо 39% от българите посочват, че са се доверили основно
Коментари Харесай

bTV с най-високо зрителско доверие в изборния ден

Близо 39% от българите показват, че са се доверили главно на редакцията на за следенето на изборния ден на 4 април. По данните от експресното изследване на „ Маркет Линкс “*, максимален % от феновете показват bTV и като медията с най-професионалното, обективно и забавно отразяване в деня на вота. Проучването е извършено в интервала 5-7 априла измежду 510 души на възраст 18-54 година

Нюзрумът с най-голямо доверие в България съгласно редица изследвания наблюдава конкуренцията за гласовете на българите, като по традиция предложи на феновете справедлив и необятен взор над събитията и процесите в политическия живот на страната още месеци преди вота. В рамките на предизборната акция, ефирът на bTV излъчи близо 100 участия на претенденти за народни представители в диспути или независими изявленията. Емисиите на bTV Новините наблюдаваха най-важното от предизборната акция за феновете, а студиата на „ Тази заран “, „ Лице в лице “, „ Тази събота и неделя “ и „ 120 минути “ бяха сцена на политически конфликти и битка за доверието на гласоподавателите с явен правилник и при най-високи журналистически стандарти.

Оценката на най-вече фенове – 32,7 % – дефинира bTV като най-независима и равноотдалечена от политическите партии по време на предизборната акция, измежду малките екрани. Високо самопризнание получават и водещите и публицистите на редакцията на bTV, съгласно изследването. Респондентите на „ Маркет Линкс “ дефинират, че точно те са задавали най-точните и действително вълнуващи обществото въпроси в деня на вота.

В изборния ден ефирът на bTV предложи на феновете четиринайсетчасов ТВ маратон. Екип от близо 250 експерти се погрижи феновете, слушателите и онлайн потребителите на всички bTV платформи да научат по какъв начин протича вотът във всички краища на България и най-горещите точки в чужбина.

Специалната секция на btvnovinte.bg събра на едно място всичко най-важно в действително време, като действителните консуматори на уеб страницата в деня на изборите означиха нарастване с 87%, по отношение на предходният ден съгласно данните от Gemius. Сериозен растеж от 50%, както и над троен скок на видео гледанията на дневна база означи и фейсбук страницата на bTV Новините, която доближи до над 1,5 млн. българи в деня на вота.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР